Dizzyx10 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Witam mam takie pytanie czy moze umie takie coś zrobić aby tak przerobić zdjęcie http://screenshot.sh/n9iBF580h3n4g lub wie ktoś jak to sie nazywa takie coś Ps: nie wiedziałem do jakiego tematu to dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Phillips Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Zdjęcie z filtrem b&w, kontury i kolorowe wypełnienie są ręcznie narysowane na zdjęciu. W sumie żadna filozofia, ale automatycznie nie da się uzyskać takiego efektu. Rysowane raczej z tabletem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzyx10 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 [quote="Sid Phillips"]Zdjęcie z filtrem b&w, kontury i kolorowe wypełnienie są ręcznie narysowane na zdjęciu. W sumie żadna filozofia, ale automatycznie nie da się uzyskać takiego efektu. Rysowane raczej z tabletem.[/quote] a byś umiał takie coś zrobić bym ci wysłała zdjęcie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Phillips Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Nie czuję się zbyt dobrze w digital paintingu, poza tym nie mam czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselozi Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 ja bym umiał, napisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi