Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Animacja render problem

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Jestem w trakcie tworzenia animacji poklatkowej w programie photoshop cs6 w romiarze full hd. Według wszelkich tutoriali i poradników na stronie adobe proces renderingu wygląda następująco: Plik>Eksport>Renderuj Video. Później powinno pojawić się okienko z którego wybieram Media Encorder. Niestety zamiast tego wyświetla mi się progres ,,initializing video export", który trwa w nieskończoność. Próbowałam nawet dla sprawdzenia wyrenderować bardzo prostą animację składającą się z dwóch klatek. Jednak i ona ukazuje to samo okienko ,,initializing video export" i proces ponownie nie ma końca. Nie chodzi więc o rozmiar. Kiedy zamykam nieszczęsne okienko z procesem (muszę klikać kilkukrotnie, by się zamknęło) to w tedy pojawia się prawidłowe okno z ustawieniami. Nie mogę niestety wybrać opcji Media Encorder (opcja ta jest zanzaczona na szaro jako niedostępna), a jedynie sekwencję jpgów.... . Jeśli chodzi o zapisywanie gifów do sieci do jest ok: działa szybko i sprawnie. Bardzo proszę o pomoc.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.