jack0wsky Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć O co chodzi z tymi czerwonymi warstwami? Nagle się pojawiły i nie mam pojęcia skąd. Aktualnie pracuję na tablecie graficznym, więc może ma to coś wspólnego.[img]http://i.imgur.com/l7wPJYU.png[/img] Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Phillips Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Z tego co wiem to jest po prostu pomocnicze oznaczenie warstwy kolorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack0wsky Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Właśnie nie o to chodzi, zaznaczanie kolorem to jedno, a to - drugie. Kiedy warstwa jest zaznaczona tak jak na screenie, nie mogę uzywać na niej pędzla ani gumki :/[size=85][color=#8c90a8]Dodano 3 minuty 6 sekund temu Ok, problemu nie ma. Była włączona maska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi