Trix Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 BanditoSiemano, na imię mam Mariusz, na karku już dwadzieścia wiosenek. Zajmuje się tworzeniem grafiki oraz projektowaniem stron internetowych włącznie ze stroną skryptową ;) Edycja też mi nie straszna. Przyciągnęła mnie tutaj prostota strony, a zaraz balans kolorystyczny, który prezentuje, ale co tam o stronie to temat o mnie :D Tworzę już parę dobrych latek, jednak dopiero teraz postanowiłem czerpać również z tego korzyści i mam nadzieję, że zawitam tutaj na dłużej. Już niebawem pierwsze prace ode mnie! Piąteczka i pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zachęcam do zapoznania się z regulaminem, brania udziału w konkursach oraz korzystania ze zleceń. Mam nadzieję, że miło Ci u nas będzie i zostaniesz na dłużej. Zachęcam do aktywności i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Cześć Mariusz :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Piotr Bartnik Opublikowano 3 Maja 2017 Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Siema :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi