Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Logo i layout

kameleon

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj pracy: Logo + Layout sklepu internetowego
Tematyka: Sklep i hurtownia tkanin
Dodatkowe informacje: Firma jest rozpoznawalna w brażny, działa od ponad 20 lat i z tego względu nowe logo powinno być zbliżone do obecnego (np. zachowana kula ziemska - link do obecnej strony na dole). Ale jeśli będą ciekawe twórcze propozycje to także je rozpatrzymy, chociaż wolelibyśmy żeby było widoczne nawiązanie tylko bardziej 'nowoczesne'. Firma w nazwie ma 'Kameleon' więc można spróbować coś z nim zrobić. W logu powinna zawierać się nazwa - "Kameleon" jak i litery "R S" - proszę spojrzeć na obecnej stronie.
Jeśli chodzi o layout to potrzebny jest bardziej nowoczesny sklep internetowy, ponieważ tamten delikatnie mówiąc jest trochę przestarzały. Równecześnie musi być w miarę prosty, ponieważ grupa docelowa, to między innymi starsze osoby.
Jeśli uda się nazwiązać współpracę, to będzie ona możliwa także na dłuższą metę (wizytówki, bannery i inne).
Kwota wynagrodzenia: Nie jestem w temacie ale myślę, że będziemy w stanie się dogadać.
Sposób wynagrodzenia: Umowa wraz z uzyskaniem praw autorskich, przelew, do uzgodnienia
Kontakt: sebb.bozekk(małpa)gmail.com

Ogłoszenie zostało również przekazane grafikom spoza forum, lecz wszystkie prace będą traktowane poważanie. Oznacza to, że jeśli wybierzemy pracę innej osoby, spoza forum możliwe, że nie zostanie wybrana żadna z podanych tutaj, lecz wszyscy traktowani są na równi (mam nadzieję, że jest to zgodne z regulaminem, przynajmniej tak to zrozumiałem).

Obecna strona wygląda tak www.tkaninysklep.pl

Najlepiej gdyby grafik od razu potrafaił programować taki layout pod sklep, wraz z przeniesiem bazy danych lub współpracował z taką osobą. Jeśli coś pominąłem chętnie odpowiem na pytania.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.