Forneus Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Cześć! Jestem Forneus i mam 22 lata. Nieśmiało wkraczam w graficzny świat. Coś tam już dłubałem w Photoshopie, czasem z lepszym a czasem z gorszym skutkiem. :D Chciałbym się rozwijać. Dlatego myślę, że zadomowię tu na dłużej i będę brał czynny udział w życiu tego forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 5 Maja 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Wkraczaj śmiało! Jak coś służymy pomocą B) Witaj na Grafinity! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Siemanko! Każdy kiedyś zaczynał po to stworzyliśmy to forum by pomagać takim jak Tobie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 5 Maja 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witaj na forum :hi::fist: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffspec Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Siemasz :great: http://iv.pl/images/14902813308249364040.png:devil::devil::devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi