piotrun Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Witam Tym razem zamiast pani...pan?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Nie podobają mi się tak sztucznie przycięte brody, wygląda to komicznie, ale pozatym super pracka, nie powiem, ogólnie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzJakRzetelny Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Wygląda to bardzo dobrze i tak spojrzałem na wcześniejsze prace to jest zdecydowany postęp. To co mi nie pasuje to jest trochę zbyt pastelowo, wolę bardziej charakterne prace jeśli chodzi o digital painting. Mógłbyś dodać więcej szczegółów/tekstur np. naramiennik to metal mógłby być mocno porysowany, wkońcu to rycerz, tak samo skóra twarzy, żaden rycerz nie miał tak delikatnej skóry jak pupa niemowlęcia ? Włosy i broda też mogłyby być bardziej szczegółowe ale to już od Ciebie zależy. Bardziej realistyzcznie i byłby ogień dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrun Opublikowano 31 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Witam Postanowiłem coś wrzucić jeszcze w starym roku?... Tym razem pani pirat?. Wszystkiego najlepszego...i szczęśliwego nowego roku... wszystkim użytkownikom Grafinity.pl? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrun Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Witam Kolejne moje kolorowe dziełko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrun Opublikowano 28 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja Witam kolejny maluneczek ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaza Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja Jak dla mnie to głowa za duża w stosunku do reszty ciała. Uciął bym ją po szyi pod tym kamieniem i byłoby lepiej. Włosy u góry też trochę za wysokie. Poza tym to ładne, oczy widać że wymuskane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrun Opublikowano 15 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca Witam Kolejny obrazek...proporcje coś tam nie tak ...ale ja już tak mam🙃 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inza Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia W dniu 15.07.2022 o 17:58, piotrun napisał: Witam Kolejny obrazek...proporcje coś tam nie tak ...ale ja już tak mam🙃 Dla mnie super, ale faktycznie proporcje... Jak to opanujesz to będzie nawet Tobie się bardziej podobać i sam stwierdzisz że kolejny obrazek i proporcje ok 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi