Render Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Hej, proszę opinie co do tego logo. Chętnie wysłucham co mógłbym w tej pracy poprawić :)[img]http://i.imgur.com/dx64f8R.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 23 Maja 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Typografia na pewno do zmiany :D Jeżeli chodzi o znak to jest nawet fajny, ale wydaję się taki rozciągnięty w pionie (?) Chodzi mi o to, że gdyby był szerszy to wyglądałby lepiej. Jest zbyt spiczasty, o. Kolory przyjemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Render Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 [quote="Damian"]Typografia na pewno do zmiany :D Jeżeli chodzi o znak to jest nawet fajny, ale wydaję się taki rozciągnięty w pionie (?) Chodzi mi o to, że gdyby był szerszy to wyglądałby lepiej. Jest zbyt spiczasty, o. Kolory przyjemne.[/quote] Również odczuwam takie wrażanie jakby był rozciągnięty. Typografia raczej na szybko dodana. Postaram się coś pozmieniać, dzięki za opinię ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wknd90 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Zgadza się, chyba proporcje znaku są źle dobrane. Pokombinuj z tym. Tak jak Damian napisał, font ewidentnie do zmiany. Ale sam pomysł na sygnet wg mnie fajny. Osobiście popróbowałbym tak, żeby te linie się nie "zamykały" (prawa noga R). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi