Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane tekstura - księga znaku

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie drodzy graficy. W swojej pracy napotkałam się pierwszy raz na taki problem chodzi tu o księgę znaku i oznaczenia tekstur w logo. Składa się ono tradycyjnie z koloru białego i czarnego lecz na życzenie klientki powstała też wersja z nałożoną teksturą. Teraz mam problem z tym jak przedstawić to w księdze znaku. Nie jest to gradient ani prosta tekstura, więc nie jestem w stanie podać wartości kolorystycznych. Może jest ktoś mądrzejszy i wpadł na pomysł jak to zrobić. Serdecznie pozdrawiam, Madźka.
Generalnie tekstura jest podobna do tej:
Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
http://t15.deviantart.net/PeUORokmw2LgKtE-66f-cbcihf0=/300x200/filters:fixed_height(100,100):origin()/pre04/aaed/th/pre/i/2004/199/7/2/dinkstock_gold_texture.jpg[/img]
Zastosowanie gradientu już nie wchodzi w grę, wersja z teksturą została ostatecznie zaakceptowana. Deadline za 2 dni a zostało mi tylko umieszczenie tego w księdze. Logo będzie używane przeważnie w internecie.
Na razie jedyną rzeczą jaka przyszła mi do głowy to dodanie w odnośniku że tekstura dołączona jest w załączniku.

Pozdrawiam, M.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.