P4u Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Kamil. Chętnie podyskutuje na temat Grafiki komputerowej która jest moja pasją a od niedawna sposobem na życie. Po zamknięciu forum Graffika trafiłem do was. Mam nadzieje że będzię panowała przyjazna atmosfera i obie strony skorzystają na mojej rejestracji :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 20 Maja 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Witaj na forum :grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 20 Maja 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Hejka :hi::hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi