Hyori Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam wszystkich Niektórzy mogą mnie już znać (ale to chyba mniejszości), inni dopiero poznają Można mnie skojarzyć po poprzednim nicku (Icetowa) Kiedyś *bawiłam się* w grafikę komputerową, ale potem forum upadło i jakoś straciłam chęci i zapał do tworzenia i moja zabawa się skończyła. Jest nowe forum to i jest zapał więc wróciłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 27 Stycznia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 [quote] 3 minuty temu, Hyori napisał: Jest nowe forum[/quote] Nowe? Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 27 Stycznia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witaj: ) I ain't Polish, I'm French man! :-). I love Poland anyway! :fist::blueheart::grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ishida Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Damson dla niej nowe po upadku pixela :D . Witam czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Dawid Opublikowano 27 Stycznia 2016 Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazebo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witamy ponownie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejziDzamper Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcine Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ahoj C: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.M.E ? Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Hej Kontakt : GG: 46821432 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piastun Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaGFX Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Cześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Siema Podpis usunięty z powodu naruszania regulaminu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veshaze Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 [quote] Dnia 27 stycznia 2016o16:30, Ishida napisał: Damson dla niej nowe po upadku pixela :D .[/quote] witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi