Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Surrealizm

piotrun

Rekomendowane odpowiedzi

[quote="Sz@jba"]Co Wy jajca sobie robicie? :D Przecież tutaj każdy element nie współgra, całość wygląda bardzo (przepraszam) kiczowato, a te łodygi z efektów photoshopa - płaskorzeźby? to serio? :)[/quote] Ma swój potencjał. Wystarczyłoby bardziej popracować nad wtopieniem renderów i stonowaniem kolorów i już byłoby lepiej. A sama nazwa "surrealizm", czyli ze snów autora. Oznacza to, że autor może zrobić co tylko zapragnie i przypasować do siebie najbardziej absurdalne rzeczy. Dlatego uważam, że pomysł ma potencjał, ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia.
Wiem co to jest surrealizm ale wykonanie pracy jest na bardzo ale to bardzo niskim poziomie, gdybyście mnie nie wiem jak czarowali nie zmienię zdania puki mam oczy, jeśli ktoś w taki sposób wykonuje te ,,kwiaty,, to przed nim bardzo długa droga. Tutaj nie współgra nic, materiały użyte są fatalne, światło cień leży, klimatu zero. Nie chciałem ale musiałem :(
Dzięki za krytykę c: Owszem zdaję sobie sprawę , że w tej pracy wszystko leży O_Oc: .Przyznaję ,że nie zajęło mi to dużo czasu ...od w poranek niedzielny coś mi tam zaświtało w czaszce i rzuciłem to na Ps . i na forum. Nie mam wielkiego doświadczenia i umiejętności w grafice o czym też świadczy moja galeryjka którą umieściłem na ty forum (Mała galeryjka- piotrun ). Zabieram się od nowa za wykonanie tej pracy :) bo faktycznie wszystko leży. A jeżeli ta praca zaniża poziom i kogoś uraża ten "gniot" to prośbeńka do administratora aby usunął tę prace. A ja zabiram się do roboty :)
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.