Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Baner + avatar (YT)

slayerq1

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj pracy: - Baner + avatar na YT

Tematyka: - vlog o podróżach

Dodatkowe informacje: - Szukam osoby, która wykona pod YT baner oraz avatar. Jestem otwarty na propozycje i w miarę otrzymywania wstępnych prac będę opisywać czy coś mi się podoba bardziej czy mniej. Chciałbym, aby poniższe rzeczy były jednak zawarte:

- Nazwa samego kanału to SEBKO Vlog - więc to musi gdzieś być wrzucone. Chciałbym dodać podpis jeszcze "Wyjeżdżanie na spontanie" - ale to już zależy od waszej twórczości i wizji / czy Wam będzie pasować.
- Ogólnie podoba mi się twórczość "animowana" / rysonkowa? Powiedzmy coś w stylu: [url=https://yt3.ggpht.com/-w2R2Z4R-eUw/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/nLv8jCGgKcw/s900-c-k-no-mo-rj-c0xffffff/photo.jpg]KLIK[/url] - Lecz to jest tylko jakiś tam mój pomysł, wskazówka. Jeśli macie inną wizję, jestem otwarty. Ogólnie preferuję jednak klimat bardziej luźny tzn. nie chciałbym jakiegoś sztywnego logo jak logo biznesowe itd. Coś co będzie raczej w konwencji YT, młodzieżowej, humorystycznej itd.
- z racji, że vlog będzie o podróżach fajnie by było mieć jakieś żywe, jasne kolory.
- podczas vlogów używam drona i roweru, więc chciałbym mieć te dwa elementy w banerze + coś co się kojarzy z podróżami np. kompas, globus, mapa, może być gimball taki do aparatu lub statyw podobny do gorillapod - coś w tym stylu.
- co do avatara nie mam konkretnych wytycznych, chciałbym aby nie był zwykłą kopią banera, ale jednocześnie chciałbym aby był jakąś tam jego częścią. Czyli jednym słowem, aby nie powtarzać baneru 1:1, ale żeby na tyle nawiązać do niego aby całość jakoś się uzupełniała, komponowała i żeby można było powiązać 1 z drugim.

Z technicznych rzeczy potrzebuję mieć:
- baner + avatar pod rozmiary na YT
- oraz to samo co będzie w banerze z tym, że na przeźroczystym tle w rozmiarze Full HD.

Czyli w sumie potrzebuję 3 pliki.

Kwota wynagrodzenia: - jestem otwarty na podawanie Waszych propozycji.

Sposób wynagrodzenia: - Paypal

Kontakt: - do momentu wybrania forum, potem FB / Whatsapp

Nie mam konkretnego terminu, aczkolwiek przed końcem czerwca byłoby miło mieć już całość gotową.

Wstępnie proszę się zgłaszać do niedzieli powiedzmy godziny 22, jeśli coś będzie fajnego, to wybiorę i poinformuję o mojej decyzji w tym temacie. Jeśli będzie ciężej z wyborem, to wtedy przedłużę zgłaszanie i też Was poinformuję.

Dzięki za pomoc i życzę dużej inwencji twórczej :)
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.