Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Rysownik (Digital Art) poszukiwany

Ola

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuje rysownika do luźnej współpracy. W większości moje projekty graficzne odnoszą się do gier online, komputerowych, jak i mobilnych (aplikacje). Z reguły sa to gry MMORPG, które cechują się konkretna wizualizacją graficzną np na stronach internetowych. W tym wypadku chodzi o rysunki postaci, które pasowałyby do opisu i fabuły gry. Umieszczane by były zarówno na stronach internetowych, interfejsie gry, etc.
Mam zdolności do wykonywania tego typu rysunków, jednak zdaje sobie doskonale sprawę, że są osoby, które umiejętnościami przebijają mnie na głowę, dlatego chce nawiązać z nimi współprace dla obustronnej korzyści. (Lepszy efekt wizualny moich projektów oraz zarobek dla rysownika).

Czego wymagam?
- Konkretnej kreski, która jest charakterystyczna dla tego typu " game character conceptów". Przykład można zobaczyć [url=http://i.imgur.com/NKIKOPm.jpg]tutaj[/url] lub [url=http://img.hb.aicdn.com/52be663e487d2a75edd9e9d1ea0da44b2c034d25ffb7-4nl8Vw_fw658]tutaj[/url]. Oczywiście jest to tylko propozycja. Kreska nie musi być kropka w kropkę, jak ta.
- Umiejętności rysowania postaci dynamicznych, jak i statycznych, jak również prawidłowe odwzorowanie ich z opisu klienta.
- Mile widziana umiejętność rysowania [url=http://img.hb.aicdn.com/39ed2a05a3a11471c866064c712594aef6cd7ec8b5e0-d53NIm_fw658]broni[/url].
- Szybkiej pracy (Czasami na rysunek przeznaczone jest nie więcej niż 2-3 dni).
- 18 lat

Co oferuje?
- Wynagrodzenie wprost proporcjonalne do wykonanej pracy
- Umowę o dzieło (do wyboru ze mną lub moim klientem).
- Pełne poszanowanie praw autorskich. Umieszczenie informacji o autorze rysunków na projektach oraz portalach takich, jak facebook, czy behance.
- Powiększenie swojego portfolio o projekty dla konkretnych firm, czy osób prywatnych :)

Dlaczego [u]luźna współpraca[/u] i na czym miała by dokładnie polegać?

Luźna ponieważ nie obowiązkowa oraz nie zawsze systematyczna. Wraz z otrzymaniem przez mnie zlecenia na projekt graficzny, zawierający w/w rysunki zgłaszam się do rysownika z prośbą o wykonanie takiej pracy. Rysownik może odrzucić prośbę, jeśli aktualnie nie ma czasu lub ją przyjąć. Wtedy dokonujemy wszelkich formalności związanych chociażby ze spisaniem umowy o dzieło, czy kwestiami merytorycznymi. Kwestia wynagrodzenia jest całkowicie indywidualna, zależy od preferencji. Jestem na propozycje otwarta. To, czy rysownik chce zaliczkę, czy chce płatność z góry, woli się rozliczać ze mną lub moim klientem jest kwestią do łatwego ustalenia.

Jeżeli macie jakieś pytania zapraszam do kontaktu poprzez e-mail.
Osoby zainteresowane proszone są o wysłanie wiadomości na e-mail, zawierającej swoje portfolio nawiązujące do rodzaju wykonywanych zleceń (rysunki postaci), kilku informacji o sobie oraz widełki cenowe za pojedynczy projekt (jedna postać).
ayagraf.art.design@gmail.com

Istnieje możliwość podjęcia współpracy z kilkoma rysownikami :)
Zapraszam.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.