Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Logo nowe ewentualny rebranding obecnego

Treys

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik+
[quote="Treys"]Logo nie spełniało norm oraz był to plagiat,, nie powiem logo było bardzo fajnie zrobione, ale tylko tyle.[/quote] Pokaż mi co splagiatowałem i napisz czemu dowiaduję się o tym dopiero teraz?

I nie tłumaczy to tego, czemu nie odpisywałeś na moje wiadomości, wystarczyło napisać, że rezygnujesz i nie byłoby kłopotu. Może i jakieś twoje zlecenia dochodziły do skutku, ale to nie one są obiektem dyskusji.
  • Użytkownik+
@Treys

Cały ten projekt to plagiat.

https://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fmedia.vse-sto.com.ua%2Fautoservices%2FLogo-truck-service-Utv.png&imgrefurl=http%3A%2F%2Fvse-sto.com.ua%2Fsto%2F3497-truck-service-sto-gruzovyh-avtomobilej%2F&docid=bGbDZYS4BU4v9M&tbnid=S9LMsREed6Pg3M%3A&vet=10ahUKEwjQuuWglrnUAhVjKpoKHTWaBfoQMwgmKAAwAA..i&w=800&h=377&hl=pl&bih=648&biw=1360&q=%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B5%20%D1%81%D1%82%D0%BE&ved=0ahUKEwjQuuWglrnUAhVjKpoKHTWaBfoQMwgmKAAwAA&iact=mrc&uact=8
[quote="Treys"][quote="Piotrek"]
Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
https://i.imgur.com/u3ld8qm.png[/img]

z tego co widzę, to @Adipe stworzył coś takiego, a nie to co otrzymałem w odpowiedzi wyżej :/[/quote]
To co dałem wyżej zostało znalezione na portalu[/quote]
Ale co ma tamta praca, do pracy @Adipe bo nie rozumiem, czemu oskarżasz go o plagiat?
Widocznie nie dojdziemy do ładu i nadal toczy się dyskusja odbiegająca od zlecenia ponieważ "DZIECKO" nie dostało swojego śniadania i jest złe.

Przykro że nowo powstałe forum i już użytkownicy nie mogą się wykazać.

Dla zainteresowanych Adipe zrobił plagiat i nie wywiązał się z umowy ( uchlał się od wystawienia rachunku a miało być na firme )

Nie mam zamiaru więcej tutaj dyskutować temat można zamknąć bo do ładu ze zleceniem nie można dojść przez widzi mi się jakiegoś "dzieciaka".....
Myślę, że przez takie Pana postępowanie w tej sprawie raczej nikt "normalny" nie podjąłby się tego zlecenia w obawie przed taka sytuacją. I bardzo dobrze, że wyszła ona w tym momencie. Od początku jest krótka piłka - przedstawić dowód, czyli pracę Adipe i rzekomy plagiat. Pan natomiast próbuje jakiś sztuczek i pisze, że nie będzie wchodził w dyskusję. Czyli jak rozumiem nie ma Pan żadnych dowodów na plagiat, tylko "użytkownik się nie wywiązał i zrobił plagiat, którego nie pokaże bo nie będę z wami dyskutować". Ocenia Pan innych jako "dzieciaki", to polecam przeanalizować swoje zachowanie tutaj.

Również proponuję zamknąć czym prędzej i dodać zleceniodawcę na czarną listę. Coś jest tutaj nie tak, a do tego dochodzi stosunek do użytkowników pt. "Nie będę nic wyjaśniał, proszę zrobić mi logo bo to wasza praca a ja wymagam".
[quote="Treys"]Widocznie nie dojdziemy do ładu i nadal toczy się dyskusja odbiegająca od zlecenia ponieważ "DZIECKO" nie dostało swojego śniadania i jest złe.

Przykro że nowo powstałe forum i już użytkownicy nie mogą się wykazać.

Dla zainteresowanych Adipe zrobił plagiat i nie wywiązał się z umowy ( uchlał się od wystawienia rachunku a miało być na firme )

Nie mam zamiaru więcej tutaj dyskutować temat można zamknąć bo do ładu ze zleceniem nie można dojść przez widzi mi się jakiegoś "dzieciaka".....[/quote]
Forum istnieje już dość długo, więc nie sądzę by było "nowo powstałe". Wciąż nie dostaję od Ciebie dowodów, co sprawia, że coraz bardziej zaczynam wątpić w to, czy w ogóle taka sytuacja miała miejsce. Jak dziecko jedynie zachowuje się tutaj zleceniodawca, który próbuje uchylić się od przedstawienia dowodów na swoje oskarżenia.

[admin]Jeżeli nie zobaczę dowodów na plagiat dziś do północy, temat uznam za zakończony, zamknięty, a zleceniodawca trafi na czarną listę. Pozdrawiam.[/admin]
Dowody przedstawiłem, ja się ze wszystkiego wywiązać wywiązałem na różnych forach były dla mnie zlecenia realizowane , są do tej pory nick ten sam można sprawdzać.

Jednak są użytkownicy, których nudziła dyskusja tutaj odbiegająca od zamierzonego tematu i można się dogadać na PW.

Pozdrawiam temat do zamknięcia , wpisywać można gdzie tylko się podoba.

Jeśli ktoś jest skory do relizacji zamówienia to, to wykona tak jak w tym przypadku ( już zlecenie jest realizowane ) .
Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.