Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane IPS - Statystyki

eBo

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, zacząłem się bawić ips'em na localhoscie i moim zdaniem statystyki forum w osobnych blokach wyglądają okropnie brzydko, w IPB 3.4 wyglądało to o wiele lepiej.
Moje pytanie - jak zrobić takie statystyki w jednym bloku, stopce. (aby pokazywała się informacje takie jak u was) próbowałem to zrobić samemu, ale chyba jeszcze nie jestem na tyle wtajemniczony w IPS'a, bo po wklejeniu kodu, mimo posiadania CSS statystyki zawsze się rozjeżdżają coś jak tu:
Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
https://d3higte790sj35.cloudfront.net/images/qb/ci/ce6c7a992f5f3a2a7034723d7981e58c.png[/img]
Tak, wiem, to głupi problem, ale ja naprawdę gubię się w tym IPS
  • Administrator
My nie mamy statystyk w stopce :D i nie mamy ipsu, wystarczy dobrze zrobić html i css, dlaczego góry pasek jest wyżej od tego po lewej ? bo nie ma tekstu Tak jak jest About us.
Ustaw minimalną wysokość i bedzie dobrze.

I daj jakieś demko czy coś żeby można było sobie popatrzeć bo takie wróżenie z obrazków nie wychodzi na dobre.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.