sharkon Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Witam serdecznie całą społeczność tego forum! Jestem grafikiem amatorem, jak i również graczem. Ostatnio grając w pewną grę napotkałem taką kozacką grafikę, ciekawi mnie jak uzyskać efekt takich świecących się płomieni, tego światła jak u góry...http://i.imgur.com/KVN3m7r.gif Googlowałem tysiące razy jak wykonać coś takiego ale moje poszukiwania nie przyniosły skutku, dlatego postanowiłem napisać temat na forum. Z góry dzięki wszystkim za pomoc i życzę miłej nocy/dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkon Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Ale tutaj chodzi o blask zewnętrzny i wewnętrzny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienna Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Ja bym to zrobiła jeszcze prościej :D Narysować biały okrąg, rozmycie gaussa dość mocno i kopiować warstwy zmieniając krycie koła od 60 do 90%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi