PARTNER Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Cześć;) Czy możecie mi polecić jakąś drukarnię, która świadczy druk offsetowy, druk cyfrowy, grawerowanie laserem, oraz druk wielkoformatowy, nie ukrywam, że najbardziej zależy mi na druku cyfrowym. Odnoszę wrażenie, że Drukarnia CMYK przoduje w tej dziedzinie. Czy istnieje możliwość, że znajdę lepszą opcję od fpcmyk ? Szczególnie zależy mi, aby dana drukarnia cyfrowa mieściła się na terenie Gdańska, więc podsumowując: POSZUKIWANA DRUKARNIA CYFROWA GDAŃSK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienna Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Adlon Gdańsk - wydruk cyfrowy nigdy nie powala, ale drukują przyzwoicie. Nie grawerują chyba, ale musiałbyś zapytać, bo ja nigdy tego nie potrzebowałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi