Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Identyfikacja do oceny

MistyM

Rekomendowane odpowiedzi

Za kilka dni chciałbym zaprezentować w teczce na studia coś z grafiki, więc na szybko staram się złożyć jakieś projekty. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie uwagi i opinie. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie są to praca najwyższych lotów, więc chcę wyszlifować ją jak najlepiej. [spoil][size=85]Przepraszam za nierówne krawędzie obrazków, nie mam już ani czasu, ani siły eksportować wszystkiego, więc bezczelnie porobiłem shoty :cry:[/spoil]
Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
https://d3vv6lp55qjaqc.cloudfront.net/items/1d1t3S3Q1g0j46093Q3r/Image%202017-07-01%20at%205.21.46%20PM.png?X-CloudApp-Visitor-Id=2783245[/img]

Zastanawiam się też nad tym, co jeszcze mogę zmontować, by prezentacja brandingu była bardziej kompletna. Podpowiecie?
Edytowane przez Gość
Logo w kwadracie/podstawowe bardzo fajnie wygląda, do ozdobionego nie jestem przekonany troszkę za dużo tego.

Co do wizytówki, nie podoba mi się wykonanie; za dużo tego wszystkiego. Wystarczyło by dać na jednej stronie logo (na środku) a na drugiej stronie jakiś rysunek i informacje. także kolorystyka nie pasuje zdyb mdława (ta zieleń jest okropna i nudna)
  • 2 tygodnie później...
Logo w kwadracie OK, może zmniejszyłabym napis, by zamykał się w ramie z ołówków. Kolorystyka nudna. Przydałyby się jakieś kontrasty, zielony kolor nie kojarzy mi się z papiernictwem. Logo ozdobne jest chyba najsłabszą stroną, bo ma za dużo szczegółów, przy skalowaniu może być nieczytelne. Wizytówka ok.ale z lewej i prawej strony jest grafika, a tekst niewyśrodkowany, trochę takie "wszystko sobie". (y)
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.