Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Moja pierwsza wizytówka

meechauu

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Wizytówka musi być przede wszystkim czytelna żeby potencjalny Klient nie miał problemu ze znalezieniem i rozczytaniem danych. Twoja niestety taka nie jest. Jestem ciekaw jak zmieścisz adres w tym małym polu ;) Całość strasznie chaotyczna, a do tego te "kokardki" bardzo kiczowate. Przejrzyj behance czy dribbble w poszukiwaniu inspiracji.
Po pierwsze powinieneś przestudjować i to dość mocno, estetykę i ułożenie elementów, potem polecam przeglądnąć parę prac, zadbać o kolorystykę i tak jak Damian już wspomniał, czytelność całej pracy... dodatkowo możesz rozglądnąć się jak używać różnych ciekawych kompozycji i projektować za pomocą brył:). Myślę,że, nie do końca poznałeś jeszcze program, nie chce kwestjonować twoich umiejętności,lecz widać na pierwszy rzut oka,że nie jest to profesjonalne wykonanie, poćwicz,pracuj to wszystko co może pomóc :)! :grafinity::peace::fist: Edytowane przez Gość
Pixi

DATA REJESTRACJI
03 LIP 2017, 13:31

Pierwszy Post: 03 lip 2017, 13:53

Założył sobie konto, żeby sobie projekt pozytywnie ocenić :D Kto by pisał takie brednie? hehe

Co do projektu, pomijając, że mało kto zgodziłby się na realizację takiego projektu (ale uwierzcie są gorsze i się podobają klientowi, nie każdy ma gust) - wizytówka przede wszystkim nie ma spadów, przy krojeniu na podwójnym cięciu uciąłbyś dolny element. Widzę dwa rodzaje czerni przy foncie, pewnie składowe kolorów również leżą. Narobiłem się tyle przy produkcji wizytówek, że mi się już chce na to rzygać, dobrze, że to już za mną hehe

[admin]@Sz@jba dzięki za czujność, gościu ma u nas 3 konta. Już zbanowane ;)

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
https://i.imgur.com/7Q8K5o9.png[/img][/admin]
Edytowane przez Gość
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.