Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Logo dla startującej marki odzieżowej

schiffu

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj pracy: - Logo
Tematyka: - Marka odzieżowa, streetwear oraz high-end
Dodatkowe informacje: - Chciałbym aby logo było uniwersalne i nadawało sie zarówno na metki jak i aby była możliwość nałożenia go na koszulkę. Aby zawierał się w nim zarówno sygnet jak i logotyp, które możnaby niekiedy użyć osobno. Najlepiej o stonowanych kolorach, albo bez wiodących barw aby można je było dowolnie zmieniać.
Nazwa logowana: deru (wielkość liter dowolna)
Kwota wynagrodzenia: - 50 - 100PLN
Sposób wynagrodzenia: - Przelew / PayPal / Gotówka (na terenie Krakowa)
Termin wykonania: - do 20.07.17
Kontakt: - deruclothing@gmail.com / 601 496 262
Witam ponownie

Wraz z moimi współpracownikami ustaliliśmy, że najbardziej jak narazie odpowiada nam logotyp przygotowany przez użytkownika Adipe
Wydaję mi się, że panowie nie koniecznie zrozumieli w jaki sposób ma wyglądać to logo, dlatego też w tym poście chciałbym to sprostować.
Jak pisałem wcześniej chodzi nam głownie o prostote, niektóre z Państwa projektów kojarzą nam się z typową Polska marką odzieżową.
Dlatego też chciałbym przytoczyć wam loga marek na którymi możecie się zainspirować i lepiej zrozumieć naszą wizję

Są to marki takie jak: Champion, Gucci, Vetements, Misbehave, FILA, Palace, Bape, Anti Social Social Club

Tutaj chiałbym również zwrócić się z prośbą do Adipe o dodatkowe przygotowanie propozycji sygnetu jako uzupełnienie loga.

Dziękuję serdecznie i pozdrawiam
Witam,

Przygotowałem dwie propozycje, Pozdrawiam!

v1

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
http://i.imgur.com/36ecqeI.png[/img]

v2

http://i.imgur.com/YfY3DaO.png[/img]
Edytowane przez Gość
Moja propozycja. Przygotowałem znak w eleganckim stylu, zbliżonym do marek, które wcześniej zostały wspomniane (logo składa się z zmodyfikowanego fonta + sygnetu zawierającego pierwszą i ostatnią literę nazwy firmy). Kolorystyka, którą przedstawiłem jest przykładowa. Również jestem otwarty na wszelkie poprawki w obecnym znaku.
(wybacz adipe, nie spojrzałem wcześniej na drugą stronę tematu i nie widziałem, że użyłeś tego samego mockupu Dawida)

https://s18.postimg.org/wwttu6421/Deru_3.png[/img]
Witam

Na podstawie głosowania wraz z zarządem firmy zdecydowaliśmy, że najbardziej odpowiada nam aktualnie logo przygotowane przez mohlodi.
Idealnie wpasowuję się w to czego szukaliśmy, jest proste i eleganckie
Niemniej jednak chcielibyśmy zobaczyć jeszcze kilka propozycji w tym stylu, jeżeli żadna się nie pojawi do środy 12.07 chciałbym zakończyć zlecenie, a mohlodi-ego prosić o kontakt na pw albo telefonicznie w celu ustalenia formy zapłaty oraz dogadania szczegółów dot. podpisania umowy o przepisanie praw autorskich.

Pozdrawiam Serdecznie
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.