glamrockqueen Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Witam, jestem tu nowa. Nie bardzo wiedziałam, w którym dziale dodać ten post, więc jeśli coś jest nie tak to proszę o uświadomienie, gdzie mogę tego typu posty dodawać. :D Jestem dość początkująca w grafice, a chciałabym zająć się webdesignem. Coś tam już wiem, ale narazie niestety moje efekty nie są takie, o których marzę. Chciałabym zapytać czy mógłby ktoś mnie naprowadzić jak używać masek warstw w tworzeniu layoutu? Coś czytałam na ich temat, ale myślę, że to jeszcze nie to. Jeszcze chciałabym zapytać o stosowanie cieni przy tworzeniu szablonu, szukałam tutoriali, ale efekt nadal nie jest taki, jakiego oczekuję. Będę wdzięczna za każdą pomoc. :D:) Pozdrawiam ;):) Edytowane 10 Lipca 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 10 Lipca 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ale co dokładnie chcesz osiągnąć i po co chcesz stosować maski i cenie? Zbyt ogólnikowe te pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi