MSnK1ng Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Rodzaj pracy: - Przerobienie koszulki cs go pod Adobe Ilustrator(projekt PNG jest gotowy) Tematyka: -CS:GO e-sport Dodatkowe informacje: - Potrzebuje stworzenia koszulki w adobe ilustrator z gotowego projektu na gotowym szablonie. Po prostu potrzebuje przeniesienia. Kwota wynagrodzenia: - Dogadamy się Sposób wynagrodzenia: - PSC Termin wykonania: - jak najszybciej. Kontakt: - PW FORUM lub GG 55173029 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandi Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Z chęcią przyjmę zlecenie, proszę o kontakt. Qeesec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 16 Lipca 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 @Bartes25 [quote]§7. Zakazuje się wykonywania zleceń poza tematem, mailowo czy poprzez PW, itp. Zleceniobiorca musi dodać swój projekt do tematu w celu weryfikacji dla dobra zleceniodawcy. #[/quote]:grafinity::grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandi Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 @Rafał Potrzebowałem otrzymać pliki, z których miałbym przenieść to na wektor. :) Rozumiem zasady regulaminu i w żadnym wypadku ich nie złamałem, nie odbiorę zapłaty jeżeli nie wstawię projektu tutaj, aczkolwiek w jaki sposób miałem zrobić projekt nie mając plików? Qeesec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 16 Lipca 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 @MSnK1ng Najlepiej jakby zleceniodawca wrzucał pliki od razu do tematu żeby nikt nie musiał indywidualnie pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandi Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Wrzucam moją propozycję. Niestety w linku, ale mam problem z wrzuceniem obrazu.http://imgur.com/a/TXLQi Qeesec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSnK1ng Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Do zamkniecia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi