Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane ZLECENIE! Poszukuję grafika !

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj pracy: -Zlecenie/Zlecenia
Tematyka: - Strona internetowa, design
Dodatkowe informacje: - Potrzebuję trzech grafik na slajdy, które pokażą jak mniej więcej funkcjonuje moja strona. Gdy się sprawdzisz, dam kolejne zlecenia. Więc można i się wiele nauczyć jak i sobie zarobić. Dam zarys treści oraz mniej więcej schematu jak te slajdy mają wyglądać. Super sprawą by było, gdybyś był ambitny i kreatywny. Wiek się nie liczy ! Liczą się chęci.
Kwota wynagrodzenia: - Do ustalenia.
Sposób wynagrodzenia: - Wykonujesz zlecenie, pokazujesz jak to mniej więcej wygląda, robimy lekkie poprawki w razie co, wysyłasz, płacę. Współpracuję na tej zasadzie już z dwoma webmasterami.
Termin wykonania: - Do uzgodnienia. Tak abyś miał czas na swoje obowiązki i powolutku sobie skrobał projekt.
Kontakt: - Preferuję "Slack" - komunikujemy się jako cała załoga strony na tej aplikacji. Póki co - forum.
Edytowane przez Gość
[quote="mitsuukurinaa"]Nie wiem ile będzie Cię kosztować to czasu. Nie wiem jakie masz umiejętności. Jeden grafik zrobi to bardzo profesjonalnie, drugi przeciętnie, ale cena dla obu ma być załóżmy 500 zł? Nie, wolę to ustalić pod koniec pracy.[/quote] Piszesz chłopie jakieś brednie, jeśli wystawiasz zlecenie to określasz budżet zlecenia, ja np biorę za tego typu projekty od 1200 zł netto, wykonam to a Ty mi napiszesz sorry ale ja mam max 200 zł, zresztą nie zdziwiłbym się po tym jak sformułowane zostało zlecenie.
Przykład w drugą stronę, przychodzi do mnie klient, proszę Pana ile za wykonanie strony internetowej? Panie nie wiem, proszę podpisać umowę a ja wystawię Panu rachunek po finalizacji, może zajmie mi to dzień może tydzień, klient podpisał umowę, wychodzi zadowolony, wraca za tydzień się rozliczyć, 200 tys poproszę, mówiłem nie wiem ile...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.