Arte Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Po zmianie nazwy użytkownika dane logowania się nie zmieniają i trzeba dalej używać starej nazwy. BEHANCEARTSTATION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 19 Lipca 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Jest to nie możliwe, może jeszcze wszystkie dane na forum się nie odświeżyły i dlatego. @Dawid masz też ten sam problem ? Edytowane 19 Lipca 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arte Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Nie zmienił się również profil osoby która dodała temat. BEHANCEARTSTATION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 19 Lipca 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Sprawdź czy teraz możesz. Faktycznie był błąd na naszym skrypcie dziwnie są porobione posty i wgl, poprawiłem skrypt na zmiane nicku. Teraz powinno być git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Dawid Opublikowano 20 Lipca 2017 Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) [quote="Rafał"]@Dawid masz też ten sam problem ?[/quote] Już nie, ale po zmianie nowy login nie działał, musiałem parę dni odczekać. Edytowane 20 Lipca 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 20 Lipca 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Okej naprawiłem :D zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi