ef1eden Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Cześć, jestem nowy na forum i zamierzam wrzucać tutaj swoje prace. Możecie ocenić mój najnowszy layout?[img]https://mir-cdn.behance.net/v1/rendition/project_modules/1400/d46b0956111191.59a07de7472c9.jpg[/img][url]https://www.behance.net/gallery/56111191/Lattie-App-Website[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
const Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Taki przyjemny, poprawnie wykonany layout. Nie ma się chyba do czego przyczepić. Jedyne co to zastanawiałbym się nad zwiększeniem paddingów w niektórych miejscach i zmianą położenia mockupa. Wydaje mi się, że lepiej prezentowałby się pod nawigacją, może nabrałoby to fajnej głębi. Reszta spoko, podoba mi się pomysł i układ. Dobra robota. :) Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arces Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Logo bardzo dobrze wykonane i to najjaśniejszy punkt w tej pracy. Co do layout'u to bardzo podoba mi się połączenie kolorystyczne, jednak są też małe mankamenty moim zdaniem. Przekombinowane sekcje, np. "What is Lattie App?", nie wiem do czego ten kształt sekcji ma nawiązywać, logo jest okrągłe, a tutaj mamy ostre krawędzie. To samo jeśli chodzi o sekcję poniżej, ta "ramka" na hoverze jak się domyślam wygląda jakby było to zrobione na siłę. Może też się czepiam ale do slidera ta nawigacja jest zbyt prosta, jeżeli przejedziemy wzrokiem po całej stronie (reszta wymyślna, a tutaj mamy proste dwa przyciski - w dodatku okrągłe, a reszta na stronie raczej z ostrymi krawędziami [trzeba trzymać się jednego stylu na stronie]). Do dalszej części nie ma się co przyczepić. Zaznaczam tak jak zwykle, że to zdanie FrontEnda, a nie grafika, więc inni bardziej doświadczeni z branży pewnie Ci bardziej pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ef1eden Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Dzięki wszystkim za opinie. @Arces jest w tym trochę racji co mówisz, żeby trzymać się jednych kształtów. Ale wydaje mi się, że tutaj to się nie rzuca w oczy bo buttony są okragłe(tak jak i logo), a reszta gdzie znajduje się cała treść jest kwadratowa. Przykład z newslettera możesz zobaczyć. Myślę nad taką animacją, że jeśli będziemy scrollować stronę w dół to te 2 kwadraty połączone ze sobą, będą się przesuwać jeden w górę drugi w dół. Za niedługo wrzucę coś nowego :) Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ef1eden Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Wrzucam nowy projekt do oceny. W spoilerze bo jest dosyć długa prezentacja. Trochę się z tym ociągałem, żeby to skończyć, bo trwało to z miesiąc, ale się udało.[spoiler=][img]https://mir-cdn.behance.net/v1/rendition/project_modules/1400/a4199457372359.59d38b72b673c.jpg[/img][/spoiler] Edytowane 3 Października 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp-media Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Bardzo miły dla oka projekt. Nawet nie widzę do czego można by się tu przyczepić :P Potrzebujesz kodera do Twoich projektów? Napisz do mniespmedia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 30 Października 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Fajne, lekkie, z pomysłem. Nie mam zastrzeżeń. Dobry projekt :great: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi