zetharey Opublikowano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Witam. Nie mam zielonego pojęcia, gdzie to wstawić i czy w ogóle, gdziekolwiek się to nadaje. Jest to tak naprawdę pierwsza moja grafika tego typu, więc ciężko mi nawet się ocenić. Pomożecie? :)[img]https://zapodaj.net/images/eb7974132960a.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giggsy Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Widać, że solidnie przygotowany jest to projekt. Nie wiem czy dobrze pisze, że to praca wektorowa, bo widać te góry są wtopione w tło, ale oczywiście się mogę mylić, ale jak dla mnie ta praca jak na dobry początek zasługuje za uznanie. Szkoda tylko, że nie ma napisów, a właściwie podpisu tej prezentacji graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 26 Września 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Ładna i skromna ilustracja. Czekamy na więcej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi