emix09 Opublikowano 27 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Dzień dobry, próbuję od jakiegoś czasu rozgryźć jak w prosty sposób uzyskać efekt nałożenie na literę jakiegoś kształtu np elipsy ale przy tym aby tylko cześć elipsy na literze została (razem z literą) a reszta tzn pozostała część elipsy była przezroczysta. Próbowałem to zrobic przy pomocy maski przecięcia ale mam cały czas mi nie wychodzi. Poniżej przesyłam fotkę aby to przedstawić konkretnie Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam [img]https://ibb.co/iRpjjQ[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadeo Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Okno>Odnajdywanie ścieżek> Podzielenie Windows>Pathfinder>Divide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emix09 Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 [quote=Kadeo post_id=27162 time=1506578954 user_id=1728] Okno>Odnajdywanie ścieżek> Podzielenie Windows>Pathfinder>Divide [/quote] Dzięki wielki, działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi