stresS Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Witam, przychodzę z nietypowym pytaniem. Planuję założyć działalność gospodarczą związaną z grafiką, chciałbym się starać o dotację i muszę przygotować biznes plan. Nigdy nie miałem głowy do papierkowej strefy, więc mam pytanie czy ktoś z was ma z tym doświadczenie, mógłby sypnąć jakimiś radami, ewentualnie jakimś sensownym wzorem, który mógłbym przerobić pod siebie? Myślę, że mógłbym nawet zapłacić jakąś symboliczną sumę za pomoc przy sporządzeniu takiego biznes planu czy udostępnienie wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohlodi Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Pytanie czy będziesz miał na tyle klientów, aby utrzymać tą działalność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stresS Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 [quote=mohlodi post_id=27257 time=1506855793 user_id=3250] Pytanie czy będziesz miał na tyle klientów, aby utrzymać tą działalność? [/quote] Pracowałem swojego czasu w drukarni wieloformatowej i często przychodzili ludzie i chcieli druknąć np. jeden czy dwa plakaty, a my robiliśmy tylko hurtowe ilości. Jestem poważną osobą i zbadałem rynek w swojej okolicy i wiem, że jest duże zapotrzebowanie na działalność, którą z mała pomocą dotacji jestem w stanie podołać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi