meechauu Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Ale jest wiele typów grafiki rastrowej. To tak jakbyś powiedział "daj mi przepis na obiad" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrs.Lidia Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Dobra, ale zadanie to naprawdę nie będzie łatwe. Wymaga sprawnej ręki, siódmego zmysłu, artystycznej duszy i ponad przeciętnie rozwiniętych zdolności logiczno-technicznych oraz zaawansowanej znajomości specjalistycznego oprogramowania graficznego Paint. Skomplikowane menu tego oto programu sprawia, że już na sam widok można dostać epilepsji. Dlatego też radzę poddać się już w tym momencie. Tak, teraz. Nie? No dobra... ale robisz to na własną odpowiedzialność... Możemy korzystać z całej gamy różnorodnych narzędzi, takich jak: Ołówek, pędzel, aeorozol, gumka i wiele innych a także z całej palety kolorów. Choć opanowanie tego programu wydaje się równie niemożliwe jak wyszukiwarki Google... jeśli już jesteś tym jednym na milion i podołasz zadaniu... to dopiero wtedy zaczynają się schody... dopiero teraz trzeba się wznieść na wyżyny własnego intelektu i estetyki. Opanowanie programu wydaje się niczym w porównaniu do następnego kroku. Pochwalę się przy okazji swoim dziełem, nazwałam je [url=https://i.imgur.com/ZzWYbA6.jpg]"Kupa w Meksyku o Zachodzie Słońca"[/url]. Ale przeze mnie przemawiają lata doświadczenia, nie oczekuj równie wybitnych efektów u siebie. Jeśli Ci się to wszystko uda: chapeau bas... klikasz Zapisz jako>jpeg. Edytowane 18 Października 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi