Adica. Opublikowano 23 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Logo dla polskiej młociarki Malwiny Kopron. [img]https://i.imgur.com/ujlqoUr.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adica. Opublikowano 23 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 [quote=designyourbrand post_id=28112 time=1508760636 user_id=4321] Fajna praca, bardzo mi się podoba. Nie ma się chyba do czego przyczepić. Może spróbować tylko z inna czcionką i zobaczyć jak to wygląda. I pobawić się z jakimiś kolorami. Lecz cała praca na duży plus, świetny pomysł. [/quote] Dzięki wielkie ;) Były inne fonty też, ale ostatecznie padł wybór na to co jest na prezentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 30 Października 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Mnie też font nie pasuję (trochę za gruby), ale reszta super! Edytowane 30 Października 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adica. Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 [quote=Damian post_id=28341 time=1509362165 user_id=29] Mnie też font nie pasuję (trochę za gruby), ale reszta super! [/quote] Dzięki! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi