Ching Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Cześć, chciałem zapytać jaki polecacie kurs, przede wszystkim chciałem tworzyć okładki albumów, projekty na koszulki ale nie wiem jak zacząć. Polecacie jakiś kurs ? W jakim adobe pracować? :h5: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienna Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Co do kursów Ci nie poradzę, bo korzystałam z wielu tutoriali, aż w końcu poznałam funkcje, które pozwalają mi na płynną pracę. Jeśli chodzi o pracę, to zależy, czy chcesz projektować do druku, czy Tylko dla siebie. Koszulki - według mnie głównie illu, chyba, że masz drukarnię z full kolor nadruku na koszulkach to wtedy możesz photoshopa. Albumy - Indesign - zachowa CI wszystkie elementy - okładka, grzbiet, środek. Przede wszystkim dużo ćwicz, potem samo poleci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi