Magda Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Witam, Od dłuzszego czasu (bezskutecznie )szukam grafiki do wydruku na sciane o wymiarach 120cm wysok x 330 cm szerokosci. Firmy internetowe bardzo chetnie podejmą sie wydruku ,ale nie wyszukuja grafik: ,,......By wydruk fototapety miał dobrą jakość, grafika powinna mieć minimalny rozmiar 3780x2717 pikseli.....'' Czyli reasumujac szukam Fototapety Battle of Hoth /Bitwa AT-AT o rozmiarze rozmiar 3780x2717 pikseli..... Link z wymarzonym obrazem dziecka ponizej:http://www.galeriaplakatu.com/plakaty/star-wars-gwiezdne-wojny-bitwa-hoth-plakat?from=listing ewentualnie cos zblizonego:https://www.google.pl/search?q=star+wars+bitwa+o+hoth&biw=1242&bih=697&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj9yb-DlcnRAhVLnRoKHb0_BkUQ_AUIBigB#imgdii=tlgYibA46hL1-M:&imgrc=JsdyKbwTRz6uwM:&spf=1510316446015 Bardzo proszę o wsparcie. Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 10 Listopada 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 To nie takie łatwe. Skoro wydawca gry nie wygenerował takiego zrzutu w rozdzielczości 4k to chyba jedynym wyjściem jest zlecić stworzenie tego od zera z modelowaniem itp. na podane wymiary i nie będzie problemu jednak to może trochę kosztować. To nie jest moja dziedzina więc nie podam ile, ale można założyć u nas zlecenie płatne. Może @Kir4 pomoże? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszbartosik Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 A jakby coś [url=https://images.baur.de/is/image/empiriecom/ext/original/papiertapete-komar-star-wars-battle-of-hoth-368-254-cm-14004413.jpg]takiego?[/url] Rozdzielczość zbliżona, da się kupić np. [url=https://tapetuj.pl/category/fototapety-star-wars]tutaj[/url] no albo można ten obrazek powyżej dopasować i dać do druku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbasia Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Matteom, żyleta to nie jest. Może ma i zbliżoną liczbę pikseli, ale według mnie jest już po przynajmniej jednym resizie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszbartosik Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 [quote=Barbasia post_id=28770 time=1510337990 user_id=4516] Matteom, żyleta to nie jest. Może ma i zbliżoną liczbę pikseli, ale według mnie jest już po przynajmniej jednym resizie. [/quote] Co nie zmienia faktu, że może się nadać, bo na ścianę raczej nie patrzy się z małej odległości, żeby zobaczyć szczegóły, a z trochę większej, żeby widzieć całość. Lepszej grafiki w podobnej rozdzielczości mi się znaleźć nie udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Musi byc dobra jakosc , to jest sciana w pokoju -dodatkowo sciana boczna.Aby uzyskac fajny efekt musi byc bardzo dobra jakosc wyduku .. Zaproponowana opcja alternatywna nie bedzie za dobra poniewaz zdjeciu /obraz musi byc bardziej panorama tak jak wspominalam wysokosc sciany to tylko 120cm ..a szerokosc ponad 3 metry.[size=85][color=#8c90a8]Dodano 2 minuty 19 sekund temu[quote=Damian post_id=28756 time=1510320966 user_id=29] To nie takie łatwe. Skoro wydawca gry nie wygenerował takiego zrzutu w rozdzielczości 4k to chyba jedynym wyjściem jest zlecić stworzenie tego od zera z modelowaniem itp. na podane wymiary i nie będzie problemu jednak to może trochę kosztować. To nie jest moja dziedzina więc nie podam ile, ale można założyć u nas zlecenie płatne. Może @@Kir4 pomoże? :D[/quote] Kir4 czy jest to realny temat do realizacji I jesli tak to o jakiej cenie mowimy?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowsky Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Pytanie tylko czy zależy ci aby to był obraz maksymalnie zbliżony do oryginału. Można po prostu stworzyć fotomanipulację w podobnym klimacie, bo same stocki tych maszyn są dostępne i to w całkiem przyzwoitej jakości, trzeba jeszcze znaleźć zimowe widoki (starwarsowe lub zwykłe fotki) i ładnie je posklejać. PS: te podane rozmiary i tak są małe imo, sam jestem w trakcie sprawdzania wymagań co do druku (żeby zrobić komuś prezent na święta) i dowiedziałem się, że chcąc mieć dobry obraz 60x40cm muszę prackę robić w rozdzielczości 7086x4724 .. nie wiem czy dam radę, mój gtx już praktycznie leży i kwiczy ;___; Edytowane 12 Listopada 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Fajnie by bylo aby obraz byl zblizony do orginalu.Może ktos z was umie wyszukac cos podobnego o duzej ilosci pikseli aby mozna by;lo drukowac? Jesli chodzi o manipulacje I tworzenie od podstaw ..jaki to jest koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 :(( widzę że temat który przedstawiłam nie nalezy do łatwych. Nadal liczę że pomożecie mi chocby odszukac zamiennik/substytut bitwy Hoth z maszynami AT AT w duzym wyymiarze tak aby zrealizowac ten wydruk :h5: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi