Andoy Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Rodzaj pracy: -1x banner na kanał youtube, 1x avatar kanału, Wymiary: - banner-duży na ile możliwe. dopasuję sobie. , ikona-chyba aby kwadratowa Tematyka: - (Nie)Szczęśliwa 7 Kolorystyka: - wydaje mie się że coś z zielonym i złotym Dodatkowe informacje: - banner chciałbym napis "(Nie)Szczęśliwa 7" z jakimiś dodatkami kojarzącymi się ze szczęście czy itp np czterolistna koniczyna jakieś karty czy podkowa no nie wiem... wdł własnej interpretacji, avatar chciałbym żeby to było "7" może w laurach czy odkowie może na czterolistnej koniczynie również może Ty będziesz miał dobry pomysł Bardzo proszę o pomoc, możliwy kontakt np. TS3 :blueheart: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimek Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 https://imgur.com/UuuKnsD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andoy Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 like za pracę oczywiście dla Ciebie, ale troche o czym innym myślę. wydaje mi się ze brakuje np. złotego koloru za mało w centrum uwagi jest 7. Nie do końca o to mi chodziło, ale dziękuję Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi