mkeam Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Witam! Mam problem odnosnie jakości na fanpage, robię grafy i wrzucam na swojego fanpage i jakość jest obłędna! <3 Natomiast problem pojawia się jak wysyłam komuś po przez imgur ta samą grafe i on wrzuca na swojego fanpage to jakość jest brzydka mega! Proszę o pomoc jak najlepiej zachować jakość na obu stronach, jakieś ustawienia dla facebook oczywiscie te poczatkowe (czyli rozdzielczosc, tryb kolorów itp) oraz ustawienia koncowe ? (chodzi mi jak zapisywac najlepiej zdjecia na fb eksportuj dla sieci i co konkretnie muszę wybrać) oraz przez co najlepiej wysyłać? Proszę o pomoc! :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkeam Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 a forma zapisu jaka najlepsza ? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 2 Grudnia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Imgur kompresuję duże pliki png więc dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi