Adipe Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Robiłem dzisiaj banner dla jednej osoby, ale ostatecznie nie zostanie on wykorzystany więc mogę go pokazać. W sumie zadowolony jestem, ale wiem, że za dużo rzeczy nawaliłem i to przez to nie został on przyjęty. Nie mam w tym takiego doświadczenia więc fajnie byłoby otrzymać jakieś uwagi itd.[img]https://image.ibb.co/c2vn9w/Takietam.jpg[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkN Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 W sumie przypomina mi strasznie ten co dziś robiłem, totalna abstrakcja. Bardzo fajny jest ten styl, brakuje w nim czegoś to na pewno. Generalnie zrobiłbym tak aby wzrok skupiał się na środku, tak aby można było dać tam logo lub napis. Ogólnie praca super! :D Jaki font na dole banneru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 [quote=dkN post_id=30281 time=1514561215 user_id=402] W sumie przypomina mi strasznie ten co dziś robiłem[/quote] A to wszystko przez kolory :D Dzięki za rady, na pewno zapamiętam.[quote=dkN post_id=30281 time=1514561215 user_id=402] Jaki font na dole banneru?[/quote] Nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie jestem o to pytany, i za każdym razem odpisuje to samo. Kompletnie nie pamiętam co to za font i nie mogę go znaleźć u siebie. Logo tworzyłem jeszcze w czasie gdzie usuwałem takie rzeczy jak fonty w plikach źródłowych, teraz tego nie robię. Znalezienie w sumie nie powinno być trudne, chociaż nie obyło się bez przeróbek i tych mniejszych jak i większych. W końcu chciałem uzyskać ambigram ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 29 Grudnia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 A jaki był brief? Do czego ten banner miał służyć? Mamy to traktować jako totalną abstrakcje czy co? :D Kolorystyka piękna, ale nie rozumiem motywu przewodniego w tej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Tematyka League of Legends, robiłem z myślą o jednym z youtuberów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi