Rafi Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Cześć, Czy jest ktoś kto mógłby mi wytłumaczyć czemu dzieje się tak jak na załączonym obrazku? Tworzę maskę odcinania z dopasowaniem "poziomy", ustawiam wartości które mi odpowiadają i jest ok, ale po spłaszczeniu obrazu całość wygląda zupełnie inaczej. W CMYK'u i RGB to samo.[img]https://s17.postimg.org/bkzyxfdd9/wtf.jpg[/img] Jakby mógł ktoś doradzić co jest nie tak to będę wdzięczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkN Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 A jak użyjesz ctrl + alt + shift + e to też tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Problem już rozwiązany, chociaż w niezrozumiały dla mnie sposób. :wut: Zastosowałem blur'a na warstwie (promień 1.0 px) i po spłaszczeniu wszystko wygląda ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi