Bryksa Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Cześć wszystkim. Wykonałem 8 grafik i wprawiłem je w ruch. Ukazują historię piechoty. Oprócz dwóch prób to moja pierwsza animacja. Natomiast tabletu używam już jakiś czas. Jak oceniacie? [url]https://www.youtube.com/watch?v=UcLWmW2XyLE[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryksa Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 [quote=Norbert post_id=31581 time=1518123906 user_id=998] Rysunki nie są złe, ale przekaz filmu jest bardzo słaby - dopiero pod koniec nawiązałeś do głównego wątku tzn. WKU, jeśli nie jestem w błędzie... a tak kurczowo trzymałeś się ewolucji i rozwoju wojaków. [/quote] Dziękuję za opinię, nie jesteś w błędzie. Rozwój wojaków doprowadził do powstania WKU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Obrazki jak i animacja mi się bardzo podoba. Dobra robota! Ale tak jak wspomniał Norbert bardzo słaby przekaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 9 Lutego 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Obrazki i animacja fajna. Tytuł nijak się ma do treści. Bo jak wiesz Wojsko Polskie to nie sama piechota ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryksa Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Cieszę się, że warstwa wizualna jest udana.[quote=Rafał post_id=31598 time=1518169850 user_id=7] Tytuł nijak się ma do treści. Bo jak wiesz Wojsko Polskie to nie sama piechota ;D[/quote] Wiem. Właśnie dlatego tytuł brzmi "Historia piechoty", a nie "Historia Wojska Polskiego" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi