krysbimonsta Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Cześć mordy! Zostałem zaproszony przez damsona, za co dzięki. Mam ostatnio trochę luźniej w pracy więc zamiast 9gag'a czy twitcha pewnie będę tutaj zaglądał, pisał, inspirował (?), mam nadzieję. Wrzucam jeden z ostatnich projektów, (mam kilka nowych już ale nie mam czasu na obkrojenie ich do prezki). Dobra koniec tego pisania, patrzcie sobie i miłego![img]http://orig06.deviantart.net/65ef/f/2015/310/b/3/b354fae3265acb6107adc88eca51dae5-d9fp0zj.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 8 Stycznia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Na temat tej pracy już wyrażałem opinie na dA, ale powtórzę się raz jeszcze - jedyne co mi się nie podoba to stock. Jest strasznie słabej jakości. Reszta bardzo przyjemna. Świetnie połączenie kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 8 Stycznia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Wygląda to mega Wiadomo po czym można poznać osobę która lubi to co robi Każdy szczegół jest zajebiście dopracowany Jesteś przykładem osoby którą każdy chce się stać, po przez ciężką prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi