kreteciek Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Hej, robię pracę na szkolny konkurs fotograficzny. Chciałbym kolegę, który jest na zdjęciu, pomniejszyć do rozmiarów dziecka. Jak to zrobić w Photoshopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreteciek Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Czyli jedyny sposób to wycięcie i skalowanie? Zamierzałem zrobić zdjęcie zrobione z nałożonych na siebie dwóch zdjęć, tyle, że osoba na jednym będzie pomniejszona. Czyli jedyna opcja to po prostu odpalić zdjęcie normalnej osoby, i wkleić pomniejszoną drugą osobę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreteciek Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 To jest tak, że mam na statywie 2 zdjęcia pomieszczenia, oba takie same. Na jednym kolega jest po lewej, na drugim po prawej. Myślałem, o pomniejszeniu tego po prawej, a potem nałożeniu na siebie zdjęć. Dopiero w ostateczności myślałem o zwyczajnym skalowaniu i wklejeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi