Mikoo178x Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) Witam, chciałbym zacząć przygodę z grafiką i mam prośbę do użytkowników w temacie. Mógłby ktoś mi doradzić na co zwracać uwagę przy wyborze monitora ? Budżet do 1000zł mogą być używanę. Moje propozycje monitorów : HP EliteDisplay E241i HP LP2475w LG 25UB55 LG 24MP55 Philips 247E3LHSU2/00 Za odpowiedzi z góry dziękuje :) Edytowane 23 Marca 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andeme Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Nie wiem czy mogę wstawić link do innego forum(nie jest to stricte forum graficzne, bardziej techniczne). Jeśli moderator uzna, że ten link jest nieodpowiedni, proszę o usunięcie. Chciałbym podzielić się bardzo ciekawym zestawieniem, które znalazłem przy poszukiwaniach możliwości kalibracji mojego monitora firmowego ;) Dowiedziałem się, że tak czy inaczej kolory nie będą idealne, bo to zwykły Samsung. Każdy monitor z poniższego zestawienia będzie w mniejszym lub większym stopniu nadawał się do grafiki. Można powiedzieć, że ta lista w stu procentach wyczerpuje temat:[url]https://mva.pl/viewtopic.php?f=40&t=152[/url] Stosunek ceny do jakości większości monitorów "supermarketowych" jest bardzo mizerny. Przeczytaj sobie powyższy post, i na pewno wybierzesz coś odpowiedniego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi