Sequerov Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 [img]http://upload.spacecms.eu/server/php/files/cretivsygna1%20%281%29.png[/img] Sygnatura robiona na stocku proszę o ocenę będę dodawał nowe prace. Chyba czuje hejty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcine Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Znam ten stock, prócz paru tekstur to nie przyłożyłeś się za bardzo. Jeśli jużrobisz tagi na stockach, zapodaj go, żeby inni wiedzieli co mają oceniać. Ćwicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebart Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 [quote] 5 godzin temu, Vasari napisał: Znam ten stock, prócz paru tekstur to nie przyłożyłeś się za bardzo. Jeśli jużrobisz tagi na stockach, zapodaj go, żeby inni wiedzieli co mają oceniać. Ćwicz[/quote] + Używaj stocków z których da się coś więcej wyciągnąć, wg mnie ten stock jest średni. Zgadzam się ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darthu Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 gdybyś użył animacji z światła i nasycił to żółtym kolorem wyszło by mega + zesmużował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 7 Stycznia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Stock z ogromnym potencjałem, a Ty go zepsułeś. Poza tym to chyba praca z tutoriala, a takowych nie wstawia się do oceny. Brak kontrastu, słabe kolory. Ćwicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ishida Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Strasznie nudna praca :( . NIe ma na czym oka zawiesić :<. Poza tym ja tu widzę Twój wkład taki: dodanie mocniejszego światła w żarówke oraz trochę świetlików. Jedna z gorszych prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi