MX Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Na dobry początek chciałbym przedstawić Wam moją świeżo skończoną prace: https://dribbble.com/shots/4582483-Beats-user-interface-concept Zachęcam do komentowania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaa Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Jedyne co ja bym zmienił to dałbym ten pasek pionowy przy dr. dre i location na grubość 1 px. Super projekt, bardzo mi się podoba. Ma duży potencjał na animowaną stronę. Jakbyś potrzebował go ładnie okodawać to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Hej, Projekt fajny, ja bym znów wyrównał lewą stronę, bo dr. dre troszkę wychodzi poza margines. Gdyby dodać do tego jakieś animacje to całość robiłaby mega wrażenie, bo potencjał jest jak napisał kolega wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 23 Maja 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Ja bym się zajął kolorystyką bo średnio mi podchodzi zbyt jasny odcień szarości i białe plamy powstałe w wyniku rozmycia stocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 W założonym przeze mnie temacie będę wrzucał prace do oceny. Dzisiaj chcę zaprezentować landing page, który został zrobiony od A do Z przed szkołą PS. kolorystyka backgroundu w mockup'ie to czysty przypadek ? Link: https://ibb.co/g1y038imageproxy.php?img=&key=16e6e9afd1ad076e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Witam, przedstawiam finalną wersję projektu, o którym wspomniałem tutaj 2 tyg temu. Zapraszam do oceny ? https://dribbble.com/shots/4690720-Bignite Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Damian Dodano podgląd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 11 Czerwca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Dla mnie bomba! Może i jest mega proste, ale przemyślane i wygląda fajnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Dobry Wieczór! UI nigdy dość, dlatego wrzucam kolejny projekt. Przede wszystkim chciałbym uzyskać feedback na temat tej pracy. W związku z tym zapraszam do komentowania ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 12 Czerwca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Nie potrafię do niczego się przyczepić. Po prostu bardzo dobry projekt. Jakich fontów użyłeś jeśli można wiedzieć? ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Fontu jakiego użyłem to D-DIN ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Pierwsze zasadnicze pytanie, co to znaczy: Zwiększyłbym odstęp pomiędzy literami w nawigacji: Pozatym to jest ładnie, schludnie i wiadomo do czego jest ta strona i co ona przedstawia. Jednak po obejrzeniu projektu jeszcze raz ten slider jest trochę dziwny, ze względu na to, że jak na niego patrzę, to on się przesuwa tylko w lewą stronę, bo tak pokazuje strzałka co jest dziwne dla przeciętnego człowieka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Ikona pełni funkcję powiadomienia. Jeśli chodzi o font to uważam, że jego odstęp jest odpowiedni, ale dziękuję za zwrócenie na to uwagi. Slider może być trochę „dziwny” dla przeciętnego użytkownika, ale taki był zamysł. Edytowane 29 Czerwca 2018 przez MX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Spoko i nie ma za co, przecież musimy sobie pomagać. Co do tekstu w tej nawigacji to tak dziwnie wyglądało, bo wszędzie równe odstępy, ale navbar jakby ominięty. Spoko i dzięki za wyjaśnienie, ja bym dał jednak kółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Witam, długo nic nie wrzucałem, dlatego postanowiłem się zebrać i wykreować nowy design. Proszę użytkowników o aktywne komentowanie, ponieważ najbardziej zależy mi na feedback'u moich projektów ? Projekt rownież znajduję się na moim dribbble: https://dribbble.com/shots/4813393-Taskter Edytowane 11 Lipca 2018 przez MX 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Kurcze, wiem, że Twoje prace są na wysokim poziomie, ale ta najnowsza, chyba porażka. Cień w panelu bocznym jest dziwny, chyba go nie trzeba dawać, zwykła rameczka wystarczyłaby w moich oczach. Jedynie jaką ramkę bym dał, to w tym pasku co odziela "header" z resztą strony. Widzę, że próbowałeś to zrobić w stylu material design, ale trzeba to przestudiować. W kartach zmniejszyłbym zaokrąglenie i krycie cienia, żeby wyglądało to bardziej naturalnie. Widziałbym jakiś jeszcze przycisk read more albo przyciski do edycji w tych kartach do zadań, bo cholera wie co one oznaczają, lub jakiś krótki opis każdego z osobna. Edytowane 12 Lipca 2018 przez tanuki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 O to mi właśnie chodziło. Dzięki. Wezmę sobie te uwagi do serca i spróbuje raz jeszcze przeanalizować detale layout’u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Zmniejsz cienie, bo są zbyt intensywne. Dodaj więcej bieli, lekko szare rameczki i będzie o niebo lepiej. :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 12 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 11 godzin temu, Marek napisał: Zmniejsz cienie, bo są zbyt intensywne. Dodaj więcej bieli, lekko szare rameczki i będzie o niebo lepiej. ? Dokładnie. Zrób projekt żeby był bardziej subtelny i delikatniejszy. Aktualnie jest zbyt kontrastowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) Potrzebuje feedback'u na temat tej pracki. Proszę o zaangażowanie. Koniec ogłoszenia ? Edytowane 29 Lipca 2018 przez MX 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Trochę głupio, że info o albumie pojawia się za każdym razem na końcu kolejki, a nie obok albumu. Bo przecież jak kolejka będzie dłuższa, to co? Info nagle zniknie i przestanie być widoczne? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) Dobra uwaga @Piotrek. Też o tym myślałem i jedynym rozwiązaniem byłoby dodanie animacji znikania ostatniego albumu, dzięki czemu informacja zostałaby w stałym rozmiarze. Mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi. Edytowane 29 Lipca 2018 przez MX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Albo stopniowe blurowanie pozostałych albumów (tych niewyróżnionych) i na tym nakładanie informacji - zawsze obok aktualnego albumu ? Można próbować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Godzinę temu, Piotrek napisał: Albo stopniowe blurowanie pozostałych albumów (tych niewyróżnionych) i na tym nakładanie informacji - zawsze obok aktualnego albumu ? Można próbować Myślę, że teraz będzie okej ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Bardzo przyjemne kolorki. Miło się na to patrzy ❤️ Dobra tobota! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Możesz dać jakiś pełny podgląd w hd? Nic nie widać za bardzo, a zapowiada się ciekawie po samych kolorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi