Dim3n Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Rodzaj pracy: Logo Fotograficzne Tematyka: Logo Fotograficzne Dodatkowe informacje: Chciałbym aby logo było wykonane w Pionie , z napisem Dim3n Photo. Liczę na kreatywność grafika ? Kwota wynagrodzenia: 50 zł Sposób wynagrodzenia: Przelew Termin wykonania: 10.06.2018 Kontakt: PW (Na Pw Mogę podać numer telefonu facebooka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczuuuu Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Przedstawiam swoją propozycje ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anisalou Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martens Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 @Dim3n przepraszam za zakłopotanie. Ale popełniłem błąd chciałabym aby logo było wykonane w pionie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martens Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropkick Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quercy Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Witam, podrzucam swoją propozycję. Docelowym jest te górne logo, niżej wcześniejsze wersje, aby pokazać ewolucję. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczuuuu Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Na chwilę obecną najbardziej podoba mi się praca od @quercy czekam jeszcze na dalsze propozycję do zakończenia 3 Tyg. Próbować Swoich sił ? Graficy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathis Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FINCH Design Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Motyw obiektywu ukryty w cyfrze 3 (3 z Dim3n). 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quercy Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Lekka modyfikacja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 @FINCH Design Nie przemawia do mnie ten logotyp wybacz :) @quercy Kolorystyki nie zmieniaj :P Puki co jesteś top 1 ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathis Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anisalou Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Dzięki za poświęcony wasz czas ale to jeszcze nie to :) czekam dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplicitas Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) Witam, oto moja propozycja (możliwa zmiana koloru gradientu): Proszę kliknąć i powiększyć dla lepszej jakości. Edytowane 30 Maja 2018 przez Simplicitas ↓ KONTAKT ↓ Spoiler simplicitas@graphic-designer.com, https://www.facebook.com/simplicitasarts/ lub wiadomość prywatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 @Simplicitas Wybacz nie podoba mi się to :) @quercy Twoja praca dalej jest TOP 1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 @quercy zgarniam twoja pracę kto miał dodać już dodał napisz mi PW bo ja nie mogę, a najlepiej na Facebooku www.facebook.com/dim3n Wszystkim bardzo dziekuje za prace pozdrawiam@Dim3n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 18 Czerwca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @quercy otrzymałeś wynagrodzenie za zlecenie? Chcę wiedzieć czy mogę zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quercy Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @Rafał Oczywiście. Małe komplikacje wystąpiły, jako że autorowi komputer się popsuł, ale otrzymałem zapłatę, więc można zamknąć temat. W razie "w" autor będzie pisał do Ciebie pw. ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 18 Czerwca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o zostawienie dobrowolnej opinii: Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi