naxiu Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 siema, różne rzeczy które wychodzą spod mej ręki, niektóre tylko teksturowane i renderowane, a niektóre (staram się, by większość) tworzone od a do z przeze mnie. załącznik zrobiony od podstaw, model felg JR3 mozna followac na mym twitterze gdzie wrzucam na bieżąco to co robię dzienki, cześć i czapka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxiu Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 BMW M4, model z Assetto Corsy, render i tekstury ja. Tu jakiś random felunek, wzorowany na jakimś rzeczywistym ale nie znam nazwy. Zestaw Brembo też wymodelowany przeze mnie. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 30 Maja 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 To ty takie rzeczy potrafisz? ? pięknie BMKa wyszła a felga wygląda troszke dziwnie XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Tak jak wyżej, felga wydaje się plastikowa. Ale bawareczka pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Koledzy wyżej już wyrazili większość swoich odczuć, które mam podobne. Felga strasznie odbiega od rzeczywistości ale jeśli chodzi już o BMW to wyszło Ci naprawdę spoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. naxiu Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 piersza wymodelowana furka, dodge challenger hellcat srt troche szczegolików zostalo do dodania, ale prawie koniec juz. a, jeszcze lotke trzeba wyklepac i bedzie final 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3V Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Auto wygląda super ?, aczkolwiek światło mogłoby być lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Nie wrzucajcie takich prac, bo się człowiek tylko dołuje, że nie potrafi. Bjutiful. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxiu Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 BMW M2 Coupe, jest trochę niedociągnięć, zdaję sobie z tego sprawę, ale i tak jestem zadowolony - o wiele cięższy model do wykonania niż powyższy Dodge, wiele trudniejszych ksztaltów do odwzorowania bla bla bla. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3V Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Model wygląda całkiem dobrze, aczkolwiek coś jest nie tak z materiałami i oświetleniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxiu Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kir4 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Skup się na samym modelowaniu, bierz najcięższe modele jakie widzisz i rób je ( tam gdzie jest najwięcej uwypukleń, wcięć, dziur itp), jak już do perfekcji opanujesz modelowanie, to reszta już pójdzie z góry. Bo jak pomieszaszs wszystko, to będzie Ci się ciężko połapać i końcowo w niczym dobry nie będziesz. Nauka materiałów w tym nody, oświetlenie, animacje, postprodukcja, tego jest naprawdę dużo i łatwiej będzie Ci harmonię zachować, sam najpierw zacząłem modelować, dzisiaj tylko szlifuje i raczej nie ma rzeczy której bym nie zrobił a dzisiaj z tego żyje, bez studiów po gimnazjum :D Jak sprawia Ci większą frajdę oświetlenie, materiały itp. to możesz od razu przeskoczyć do tego etapu, bo nie wszędzie jest wymagane modelowanie, bo często się zdarza że dostajesz już pliki, no chyba że czysto hobbystycznie podchodzisz do tematu to luz, choć sam też tak miałem na początku ,,Tylko amatorzy niepopełniają błędów" :eyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi