Piotrxyz Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Hej,długo mnie tu nie było xdd Oceniajcie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 3 Czerwca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 ?? prace sztosik Fabregasa oczy dziwnie wyglądają ?? Ale najlepiej wyszła ci pierwsza i ostatnia praca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattovsky Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Ostatnia praca najbardziej mi się spodobała ? jest talent ? Kontakt: https://www.facebook.com/mattovskyy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darthu Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 poka referencje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrxyz Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 45 minut temu, Darthu napisał: poka referencje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darthu Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Całkiem nieźle co prawda dopiero początki z tego co widzę i co jak co nie jestem ekspertem w DP ale jeśli nie nakładałeś na siebie oryginału to spox ? resztą to sprawa osobista. co prawda nie ma sensu iść totalnie w oryginał,postaraj się nałożyć tekstury na twarz, nie jest to zabronione a na bardziej wskazane mnóstwo osób tak robi... i też przydał by się jakiś obrys żeby podkreślić krawędzie + poszukaj sobie jakiegoś stuff-u oryginalnego i mean pack *brush* grześ trzyma poziom w tym temacie cały czas coś wrzuca więc zajrzyj ? Albo idź pod adres wojtka ale tutaj w grę wchodzi 3D. https://www.artstation.com/rutkowski robisz jakiś szkic bazowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrxyz Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 (edytowane) W dniu 3.06.2018 o 19:12, Darthu napisał: robisz jakiś szkic bazowy ? Tak,lecz nie robie tego zbyt starannie :P glownie staram sie zaczynac od kolorów Wzoruje sie troche na pracach Aarona Griffina np na takiej ,choc akurat ta była robiona na ipadzie i duzo łatwiej jest mu robic takie cuda dobra,tuta moja kolejna praca, sredniawo mi wyszła lecz mimo wszystko najwazniejsza jest praktyka :P Edytowane 8 Czerwca 2018 przez Piotrxyz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darthu Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 CO prawda na początku zakładaj z której albo gdzie kontrujesz całe światło i bardzo mocno ciśnij na refleksy na twarzy np jeśli ta praca wzorowana by jej nie miała ,to cały urok przepada i z tego co widzę koleś używa twardych brushów myślę że jak nabierzesz wprawy i mean opanujesz sylwetkę możesz śmiało walić w kolory bo to kolejna i bardzo trudna sprawa. A co do szkicu to nie chodzi o staranność ale o twój pomysł - musisz po prostu przelać to na czysty papier (tutaj ps) później wiadomo w procesie się coś zawsze zmienia - dodajesz z głównego założenie. I super że leci ci taki niedokładny styl,chyba najłatwiejsza sprawa co do progresu, lecisz na ilość a nie dokładność,więcej opanujesz w krótszym czasie no i jeśli cię to jara to nie ma problemu w rok zrobić ogromny postęp. I koniecznie poszukaj dobrej paki z brushami - najlepiej zaczynaj zaraz z twardych szybciej ci pójdzie + te tekstury na samo wykończenie pracy ale z tym ostrożnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrxyz Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 kolejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrxyz Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Moze nie na temat ale wrzuce kilka sygnaturek zrobionych ze sto lat temu,moze ktos nie widział a sie spodobają Edytowane 13 Czerwca 2018 przez Piotrxyz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 @Piotrxyz ja na Twoim miejscu wrzucił bym je do działu związanego z tagami, jeszcze kilka osób się nimi zajmuje więc kilka ocen dostaniesz. Rysunki na bardzo wysokim poziomie, strasznie mi się podobają. Tylko w niektórych pracach brakuje im cieni ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 15 Czerwca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Jestem tego samego zdania co Jakub powinieneś stworzyć oddzielny temat dla twoich tagów. Ale jak już wrzuciłeś tutaj ? To prace sztosik, niektóre wyglądają słabo np ta: Wyróżnia się spośród innych i wygląda strasznie ubogo od pozostałych jakbyś wgl pomysłu nie miał ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrxyz Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 23 godziny temu, Rafał napisał: Jestem tego samego zdania co Jakub powinieneś stworzyć oddzielny temat dla twoich tagów. Ale jak już wrzuciłeś tutaj ? To prace sztosik, niektóre wyglądają słabo np ta: Wyróżnia się spośród innych i wygląda strasznie ubogo od pozostałych jakbyś wgl pomysłu nie miał ? zrobiłem ją w 2013/2014 roku ,czyli na poczatku zabawy z photoshopem ? reszta jest duzo nowsz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 16 Czerwca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 No właśnie coś tak czułem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrxyz Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 kolejne sry za link ale za duzy rozmiar zdjęcia https://www.deviantart.com/piotrxyz/art/dp-portaits-752117760?ga_submit_new=10%3A1530302212&ga_type=edit&ga_changes=1&ga_recent=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 4 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Te ostatnie prace nie przypadają mi do gustu ? Wcześniejsze wyglądały lepiej a teraz proporcje są strasznie dziwne ? Twarze wyglądają jak jakieś po mutacji XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrxyz Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 widzisz , nie jakosc a ilosc :P kolejny mutant ,bez glowy xdd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrxyz Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 (edytowane) Jakas kobitka A.Daddario Edytowane 17 Lipca 2018 przez Piotrxyz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrxyz Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Hej,cos tam porysowalem ale nie wrzucam wszystkiego bo nie ma sensu tutaj kilka prob namalowania metalu i hełmu pzdr Edytowane 26 Lipca 2018 przez Piotrxyz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrxyz Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) s.g malo czasu przez bachory od rodziny :/ Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez Piotrxyz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrxyz Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) A tu w kolorze ? Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez Piotrxyz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Pulchniutka ? Bardzo ładnie wyszło ale mam wrażenie, że troszkę słabiej to wygląda od poprzednich prac. Myślę tak bo przy tamtych pracach widać dbałość o szczegół a w tej mam wrażenie, że np lewe oko jest większe od prawego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Jak wyżej, oko lewe jest mniejsze od prawego, projekt niedokończony jak dla mnie. Musisz jeszcze poświęcić z godzinkę na dorysowanie i poprawienie detali. Czekam na aktualizacje, bo jest potencjał. ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Wygląda strasznie słabo ? Chyba nieco proporcje uciekły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrxyz Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) teraz pilkarz Chelsea - Jorghinho teczowke zmodyfikowałem z podstawowego zielonego na niebieskiego-celowo,by zaznaczyc przynalezenie zawodnika do klubu,ktory ma niebieskie barwy(chelsea) kolor teczowki "ukradłem' pewnej aktorce,nawet ją namalowałem :P Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Piotrxyz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi