Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mateuszek Opublikowano 5 Czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Hej, chciałbym zostawić Wam do oceny mój projekt 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattovsky Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 proste, ładne i przejrzyste ? mi tam się podoba ? Kontakt: https://www.facebook.com/mattovskyy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 6 Czerwca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Ładna prezentacja ? Ogólnie bardzo ładnie wszystko wyszło, kolorystyka fajna i tak jak napisał @up bardzo proste i przejrzyste ? Mam coś z monitorem bo słabo widzę jasny tekst XD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 7 Czerwca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Nie mam zastrzeżeń. Bardzo fajnie Ci to wyszło. Mega pomysł na logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Bardzo mi się podoba, pomysł na logo super, cały projekt też raczej jest spoko lecz niepokoi mnie to, że w opisie zwierzaka jest za dużo tekstu i bez jakiegoś odstępu pomiędzy literkami. Zwiększyłbym czcionkę w tym opisie, bo naprawdę, za dużo informacji do przeczytania i no nie sądzę, żebym przeczytał więcej niż 2 linikji opisu zwierzaka bez męczenia wzroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi