Lari Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Witam, chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób mogę osiągnąć taki efekt napisu: Najprawdopodobniej jest to czcionka Sugarplum, ale co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattovsky Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 kojarzy mi się to z efektem Wind w Photoshopie ;d pod biały napis wrzucić ten tam tekst z odpowiednim gradientem i potem eksperymentować z efektem Wind/Wiatru ;d 2 Kontakt: https://www.facebook.com/mattovskyy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lari Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Hm, a jaki gradient może to być? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 21 Czerwca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Różowy z niebieskim (?) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lari Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Ah i jeszcze pytanko. Bardzo zależy mi by wykonać taki sam lub bardzo podobny napis. Jak osiągnąć taki.. hmm.. "lśniący/metaliczny" napis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Grafikiem to nie jestem , może ci pomogę w taki sposób 20pytan.psd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lari Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ok, udało mi się dojść do tego, jak zrobić coś podobnego. Dziękuję wszystkim za pomoc! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi