wolf Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Rodzaj pracy: Edycja bannera Tematyka: Gry Dodatkowe informacje:Poniżej zamieszczam przykładowy Banner, potrzebuje aby ktoś wprowadził poprawki które spowodują, że się wyróżni spośród tego typu praktycznie identycznych bannerów. Mam tu na myśli aby przykładowo w jakiś sposób wpasowywał się w białe tło(szarpana obramówka lub coś w tym stylu), ewentualnie nałożenie jakiegoś gradientu lub efektu. To tylko moje założenia, daje wolną ręke do realizacji. Chciałbym otrzymać plik psd aby móc pod nałożone efekty podkładać zdjęcia innych gier. Kwota wynagrodzenia: 10-40 Sposób wynagrodzenia: Przelew , psc , gra Termin wykonania: 08.07 Kontakt: GG : 63640466 / pw Dodatkowo proszę osoby które będą zainteresowany aby prezentowały swoje propozycje na dwóch różnych bannerach, wybór gry dowolny. Edytowane 5 Lipca 2018 przez wolf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Myślę ze potrzebuje czegoś "mniej agresywnego". Wrzucając pod to okładkę sims 4 lub lego przykładowo nie wiem czy przyciągało by to uwagę innych w sposób zachęcający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promote Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystalo Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 @wolf Po terminie już 5 dni, jaki werdykt?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Odezwał się do mnie użytkownik @devPasti. Dziś zrealizował pracę tak jak sobie życzyłem , zapłaciłem , otrzymałem , wszystko na +. Wszystkim dziękuje za przesłane oferty. Temat do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o zostawienie dobrowolnej opinii: Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi