Granaat Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Siema Robię właśnie logo mam już je gotowe w sumie ,ale chce uzyskać efekt puzzle dokładnie chcę ''pociąć'' logo na cztery kawałki puzzli ale nie wiem jak . Pomoże ktoś ? Będę wdzięczny . Z góry dzięki ? pozdrawiam Witam serdecznie na moim profilu graficznym! Nazywam się Patryk, mam 14 lat i mieszkam w Polsce. Nie jestem grafikiem robię to bo lubię i tym co robię chcę wam się pochwalić. :OxP:nvm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 10 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Chcesz te logo wrzucić w kształt puzzli czy tylko pociąć? Najłatwiej będzie to zrobić clipping maską. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enyks Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Scal całą grupę owego logotypu do jednej warstwy, za pomocą pióra narysuj zaznaczenie w kształcicie puzzla bądź efektu jakiego chcesz uzyskać, następnie metodą kopiuj wklej będziesz mógł pojedynczo przesuwać swoje puzzle w odległości jakiej Ci pasuje ? 1 enyks.pl - Projektowanie i optymalizacja stron internetowych imgadd.net - Darmowy hosting plików graficznych dla webmasterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JudynGraff Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Zrobiłbym to tak: 1. Robisz kształt czterech kawałków puzzli, następnie dajesz je pod spod Logo i układasz jak miałoby się to składać. 2. Wybierasz narzędzie > pathfinder > divide (tutaj wszystkie elementy zostaną pokrojone) 3. Usuwasz zbędne elementy z podpunktu 1szego, o ile cos jest. 4. Grupujesz cztery elementy logo i voilà! :D 1 "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi